BouwBeurs Nieuws Café

De Utrechtse Jaarbeurs is in februari weer het podium voor de BouwBeurs. Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2023 stroomt de Jaarbeurs vol met aannemers en andere bouwprofessionals die op zoek zijn naar informatie en inspiratie. Op de BouwBeurs is vakblad Aannemer present met het BouwBeurs Nieuws Café.

In het BouwBeurs Nieuws Café worden koplopers in de bouw geïnterviewd, innovaties en bijzondere samenwerkingen besproken, discussies over actuele kwesties gevoerd en wordt er dieper ingegaan op trends die de praktijk op de bouwplaats raken. Daarbij is er speciale aandacht voor de transities die momenteel plaatsvinden, zoals verduurzaming, industrialisering en digitalisering

Verkiezingen

Het BouwBeurs Nieuws Café biedt bovendien een feestelijk podium voor een drietal verkiezingen, te weten de BouwBeurs Awards, de Beste Verbouwer en Bouwer(s) van het Jaar en de BouwBelang MKB Trofee. Genomineerden, juryvoorzitters en winnaars zullen aanschuiven om de successen van de kanjers in de bouw te vieren.

Bijwonen

In de Digitale BouwBeurs Pocketguide die we hebben gemaakt, vind je de programmering van het BouwBeurs Nieuws Café. Het is mogelijk om alle interviews, discussies en verkiezingen live bij te wonen in het BouwBeurs Nieuws Café, dat te vinden is in de doorloop tussen hal 7 en hal 8. Daarnaast worden alle gesprekken opgenomen en uitgezonden via een livestream verbinding. Gastheer van het BouwBeurs Nieuws Café is Frans Reichardt.

Tot op de BouwBeurs!