Nuon biedt klanten Energiedak aan

Geplaatst op 9 december 2015, door in Ondernemen

Energieleverancier Nuon gaat klanten het Energiedak aanbieden. Een dak dat met isolatie en zonnepanelen energiebesparing en energieproductie combineert.

Op basis van uitgebreid onderzoek naar de behoeften van klanten is het concept gebouwd rond drie pijlers: gemakkelijk, financieel aantrekkelijk en mooi om te zien. Nuon start dit proefproject in de gemeente Wijchen – de eerste locatie waar het Nuon Energiedak wordt aangeboden. Bij voldoende belangstelling wordt het daarna ook in andere gemeenten aangeboden.

Lagere maandlasten

Uit een analyse van het energieverbruik van Nuon-klanten is gebleken dat honderdduizenden huizen in Nederland een hoge energierekening hebben als gevolg van slechte dakisolatie. Dergelijke huizen zouden baat hebben bij het Nuon Energiedak, omdat de isolatie zorgt voor een veel lager gasverbruik en de zonnepanelen bovendien de stroom opwekken die klanten nodig hebben.

Het Energiedak is een samenwerkingsconcept van Stafier Solar, Velux en IsoBouw. Stafier is de leverancier van een BiPV-systeem dat volledig is afgestemd op de isolatiesystemen van IsoBouw en de dakvensters van Velux.

(Foto via IsoBouw)

Tags
, ,

Reacties

 1. Sjors straatman op 14 november 2017, om 22:55

  Wij hebben ook interesse ivm nieuwbouw willen ook wel als proef meedoen wonen aan de kust met de meeste zonuren per jaar
  Gr sjors

 2. Sjors straatman op 14 november 2017, om 22:54

  Mooi systeem
  Wij gaan nieuw bouwen aan de kust wil graag naar dit type dak/zonnepaneel
  Willen ook wel proefproject zijn
  Zijn dus geïnteresseerd
  Gr sjors

Ook reageren?

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Je e-mailadres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*
*
*

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven