#Uitvoering

Accumachines testen bij Makita

Het complete assortiment accugereedschap staat centraal in de stand van Makita op de Bouwbeurs. Bezoekers kunnen de 24 14,4V en 40 18V Lithium-ion machines volop testen en tegelijkertijd ervaren dat de accu’s van één voltage altijd onderling uitwisselbaar zijn.

Voor alle toepassingen heeft Makita een snoerloze machine voorhanden. Afhankelijk van de behoefte kiest de professional voor een 14,4V of 18V machine. De 14,4V is de meest gebruikte accu. Dat komt omdat deze op verschillende machines past, onderschrijft Foppe Land van VDM Woningbouw. “Het is een enorm voordeel dat je door één accutype met veel machines kunt werken en niet elke keer een complete machine hoeft te kopen.”

Bezoekers kunnen tijdens de Bouwbeurs – van 4 tot en met 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht – met eigen ogen zien hoe gemakkelijk een 165mm cirkelzaag op accu door circa 50mm dik plaatmateriaal zaagt. Ook de lamellenfrees, haakse slijper, plaatschaar, pintacker, nieter, decoupeerzaag, slagschroevendraaier, combihamer en slagmoersleutel staan klaar om uit te testen.

Professionals die tot en met 25 maart 2013 een 14,4V Basic machine aanschaffen, ontvangen daar een gratis accu bij. Verder deelt Makita stoere caps uit en een sampleverpakking met een XTT slagschroefbit uit de serie Prestatieverbeteraars. Hal 12, stand C006

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.