#Uitvoering

App voor Festool-gereedschap

Wie gereedschap van Festool heeft, stelt zichzelf wellicht weleens vragen als: ‘welke machines vallen nog onder de garantie?’ en ‘welke accessoires zijn er beschikbaar?’. Festool biedt de antwoorden met twee apps: de Order-app en de Work-app.

Order-app

Met de Order-app heb je in één keer overzichtelijk welke accessoires en verbruiksmaterialen compatibel zijn met jouw Festool-machine(s). Van deze items is vervolgens een inkooplijst op te stellen die je kunt delen, afdrukken of per e-mail rechtstreeks kan doorsturen aan de gewenste dealer. Ook zijn deelbestellingen in teamverband te plaatsen.

Work-app

Voor een gedetailleerd beeld van alle Festool gereedschappen die je in bezit hebt, is er de Work-app. Daarin staan de aankoopdata, bij welke dealer het gereedschap is gekocht en hoeveel garantie er nog op de machines zit. Met deze app kunnen meteen ook de nieuwe Bluetooth-accu’s worden uitgelezen en is een garantieclaim te regelen. Direct via Festool, zonder tussenkomst van een dealer.

Populair

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Zowel de Order-app als de Work-app zijn beschikbaar voor Android en iOS.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.