#Uitvoering

Autohoogwerker met groot zijdelings bereik

All-up introduceert een nieuwe autohoogwerker in het 3,5 ton segment met een maximale werkhoogte van 25 meter en een reikwijdte van 17,5 meter. De Klaas HW-25 is voor het eerst te zien op de Verticaaldagen in Gorinchem op 15, 16 en 17 september.

De autohoogwerker kan met een B-rijbewijs worden bestuurd. Hij heeft een mast die is gemaakt van het Klaas TS-Mastprofiel. De telescoopmast is zo gemaakt dat er niet gelast hoefde te worden, waardoor er weinig materiaalspanning in de mast wordt opgebouwd. Het gevolg is dat deze veel grotere krachten aan kan. Met een maximale werkhoogte van 25 meter en een maximale reikwijdte van 17,5 meter heeft de HW-25 een groot zijdelings bereik. De hoogwerker wordt volledig automatisch opgebouwd. Nieuw is ook dat er twee geheugenplaatsen kunnen worden geprogrammeerd waarmee de hoogwerker met één druk op de knop wordt teruggebracht naar de transportpositie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.