#Uitvoering

BIM-objecten van Hakron-producten

Hakron, producent en toeleverancier van producten voor de beton- en woningbouw, biedt constructeurs, BIM-engineers en werkvoorbereiders kosteloos haar bibliotheek met BIM-objecten aan.

Zowel losse BIM-objecten als de complete verzameling zijn op www.bimobject.com en www.hakron.nl te downloaden.

BIM-bibliotheek

De Hakron BIM-bibliotheek omvat meer dan 100 intelligente families en 50 productgroepen, op LOD 400 detailniveau. De objecten zijn gereed voor geo- en parametrisch design en op aanvraag voor IFC beschikbaar. Enkele voorbeelden van productgroepen die direct als BIM-objecten beschikbaar zijn: Boutankers, Comax-stekkenbakken, DFI- element dilatatiebekisting vloeren, dwarskrachtdeuvels, Konnektie-ankers en –einden, T-slotankers, sparingsbuizen en voegenbanden. De Hakron BIM-bibliotheek zal de komende periode verder worden uitgebreid.

Revit

Alle Hakron BIM-objecten zijn verrijkt met relevante data en kunnen op maat ingezet worden in diverse fases van het bouwproces. De Hakron BIM-objecten zijn in Autodesk Revit via Type Catalog binnen te halen of als Revit overzicht verzameling en daarnaast ook direct toegankelijk vanuit Autodesk Revit via Seek of via de Add-on van BIMobject.com.

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.