#Uitvoering

BouwKennis Jaarprijs voor HABITO gipswand

Saint-Gobain Gyproc Nederland heeft de BouwKennis Jaarprijs 2018 in de wacht gesleept met haar nieuwe gipswand ‘HABITO in de Nederlandse woningnieuwbouw’. Zowel de vakjury als het publiek, bestaande uit ruim 500 bouwprofessionals, beoordeelden het concept als het beste en het meest innovatief.

Saint-Gobain Gyproc Nederland werd samen met twee andere bedrijven, Knauf BV en Wavin, genomineerd om kans te maken op de BouwKennis Jaarprijs. Tijdens de jaarbijeenkomst stemden de vakjury en het publiek op het beste concept, waarna Saint-Gobain Gyproc Nederland met het concept ‘HABITO in de Nederlandse woningnieubouw’ als winnaar uit de bus kwam.

Gipswand

Het vernieuwende wandsysteem combineert alle voordelen van bestaande wandsystemen en neemt alle nadelen weg. HABITO is ontwikkeld op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom, onder andere aannemers gespecialiseerd in woningnieuwbouw. Ook de wensen van bewoners werden meegenomen in de ontwikkeling van de nieuwe gipswand.

Voor bewoners biedt de wand gemak en een hoog leefcomfort doordat de wand niet alleen duurzaam en toekomstig is, maar ook geluidisolerend, extreem stootbestendig en massief, en schrikt zelfs inbrekers af. De HABITO wand heeft een draagkracht van 30 kg per schroef en pluggen zijn niet nodig. Daarnaast is de wand blijvend scheurvrij.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.