#Uitvoering

‘Bouwplaats zonder snoer binnen handbereik’

Gereedschappenleverancier Metabo streeft naar een bouwplaats zonder snoer, oftewel: met alleen accumachines. De leverancier introduceert een aantal nieuwe systeemoplossingen en machines voor verschillende toepassingsgebieden in de bouw en renovatie.

Horst Garbrecht, CEO: “In de toekomst willen we nieuwe maatstaven zetten. Op accu-gebied streven wij vastberaden naar een snoerloze bouwplaats, want de toekomst is weggelegd voor accu-toepassingen. Hoe sneller we hiermee beginnen, des te eerder professionals kunnen profiteren van de duidelijke voordelen die deze technologie biedt.”

Twintig nieuwe machines

Op de BouwBeurs in Utrecht presenteerde de fabrikant uit het Duitse Nürtingen meer dan 20 nieuwe elektrische machines, toebehoren en afzuigsystemen voor het slopen, voorbereiden en afwerken.

1 reactie op “‘Bouwplaats zonder snoer binnen handbereik’

  1. Weliswaar Metabo nog nooit snoerloos gebruikt .maar ik denk dat ze bij andere merken zoals makita en milwaukee toch nog een beetje achter lopen verder een goed idee en veel succes

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.