#Uitvoering

Bouwtablet kan tegen stootje

Tabletgigant Samsung komt met een tablet die speciaal uitgerust is voor toepassing in de bouw. De tablet wordt steeds vaker ook professioneel gebruikt, maar is met name voor de bouw niet val- stootproof, of vocht- en stofbestendig.

Met de Galaxy Tab Active heeft de Koreaanse leverancier een tablet van 8 inch ontwikkeld dat dankzij een robuuste hoes bestand is tegen vallen vanaf heuphoogte en volgens de IP67-certificering vocht- en stofbestendig is, en bestand is tegen schommeling van temperaturen (binnen- buitengebruik).

Accu verwisselbaar

Extraatje boven normale tablets is bovendien dat de de accu verwisselbaar is, zodat deze niet tussentijds opgeladen hoeft te worden. De tablet heeft bovendien een anti-slipafwerking zodat de gebruiker extra grip heeft, bijvoorbeeld tijdens het werken met handschoenen aan. Door een C-pen te gebruiken als extra vinger – dit kan ook met gewone tablets – kan de gebruiker met handschoenen aan de tablet gebruiken. Samsung heeft gekozen voor een 3,1 megapixel-camera aan de achterzijde en 1,2 megapixel aan de voorzijde. Samsung heeft de tablet voorzien van de laatste Android-versie, 4.4 KitKat.

De Wi-Fi versie heeft een verkoopadviesprijs van 349 euro, de 4G variant kost 100 euro meer. Beide tablets hebben 16GB intern geheugen dat kan worden uitgebreid tot 64GB via MicroSD.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.