#Uitvoering

Dakelementen op maat voor enkele woning

Prefab Solutions – onderdeel van Unilin – introduceert op de Bouwbeurs Unifas. Daarmee kan de leverancier zelfdragende en luchtdichte dakelementen op maat leveren aan de aannemer. Ook rendabel voor een enkele woning. Te zien in stand 11.F056

Een bouwer kan zijn tekeningen en specificaties aanleveren. Bij Prefab Solutions zijn de machines plus software uitgerust om ook voor een enkele woning de elementen te kunnen leveren. Flexibel (qua maatvoering), airtight (luchtdicht) en structural (zelfdragend) zijn de kenmerkende termen en de f, a en s in de naam van de nieuwe bouwmethode. Ook hoek- en kilkepers worden meegenomen, wat voor aannemers zeker ook aantrekkelijk is aan het product, aldus Richard Nomen van Prefab Solutions. Verdere voordelen: snelheid van bouwen en geen faalkosten op de bouw.

Bekijk hier een video:

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.