#Uitvoering

Dakraam is elektrisch te bedienen

Het nieuwe uitzettuimelvenster VELUX INTEGRA is elektrisch te bedienen. Met een knop aan de wand kan het dakraam aan de onderkant worden geopend.

Naast elektrisch kan het dakraam ook handmatig geopend worden. Het kan ook 180 graden worden getuimeld, om de buitenruit eenvoudig schoon te maken. Daarnaast is het standaard uitgerust met een regensensor, die ervoor zorgt dat het dakraam automatisch sluit wanneer het regent.

Het dakraam kan gekoppeld worden aan het smart home-systeem van Velux, wat automatisch ventilatie en zonwering reguleert. De bediening is ook mogelijk via de app van Velux, die verbinding kan maken met Apple HomeKit, Google Assistent en Siri.

Rolluik

Voor het uitzettuimelvenster is door Velux ook een nieuw rolluik ontworpen. Dit kan volledig naar beneden worden gerold, ook wanner het dakraam helemaal openstaat. Dit voorkomt schittering van de zon en biedt schaduw, terwijl frisse lucht naar binnen gaat.

Het product is verkrijgbaar in acht formaten en is eenvoudig te monteren. De wandbediening is automatisch gekoppeld aan het dakraam, waardoor deze niet geconfigureerd hoeft te worden. Alle standaard VELUX buitenzonweringen en raamdecoratie kunnen eenvoudig op het dakraam worden gemonteerd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.