Partnercontent
#Uitvoering

De meerwaarde van kunststof kozijnen voor je woning

Mocht je bij kunststof kozijnen direct denken aan kille, gladde kozijnen, dan wordt het de hoogste tijd dat je dit beeld bijstelt! Kunststof kozijnen zijn vandaag de dag in nagenoeg alle kleuren verkrijgbaar. Zelfs in een houtlook die nauwelijks van echte houten kozijnen te onderscheiden is! Maar dat is niet de enige reden dat kunststof kozijnen zo in trek zijn, ze bieden namelijk een flinke meerwaarde voor je woning. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Betere isolatie, beter voor je energielabel

Kunststof kozijnen isoleren beter dan houten kozijnen. Je hebt minder last van tocht én je energierekening zal dalen. Bovendien heeft de hogere isolatiewaarde een positief effect op je energielabel. Een echte meerwaarde voor je woning dus! Zeker wanneer je kunststof kozijnen ook nog eens combineert met modern isolatieglas, zoals HR++ dubbelglas, wat voor een nog betere isolatie zorgt. Zelfs veiligheidsglas, getint glas, figuurglas en zonwering tussen glas zijn mogelijk.

Duurzame keuze

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm. Je hoeft ze niet te schilderen, ze zullen niet gaan rotten en ze zijn zeer goed bestand tegen alle weersinvloeden. Daardoor blijft de aanblik van je woning altijd mooi.

Inbraakwerend

Kunststof kozijnen bieden een betere bescherming tegen inbraak dan houten kozijnen. En dat veilige gevoel is onbetaalbaar! Wil je je huis nu of in de toekomst verkopen? Dan zal dit voordeel zeker een meerwaarde zijn voor toekomstige bewoners.

Ruime keuze in kleuren en stijlen

Tel daarbij de enorme keuze in kleuren en stijlen op en je begrijpt de populariteit van kunststof kozijnen. Want jouw huis valt extra op met bijvoorbeeld mooie, strakke kunststof kozijnen in het zwart. Of met de karakteristieke glaslatten van vroeger, in combinatie met een authentieke oudhollandse onderdorpel, maar met het gemak van moderne kunststof kozijnen. En dat zal zeker gewaardeerd worden!

Kunststof kozijnen hoef je maar eens in je leven te laten plaatsen, zo lang gaan ze mee. Een investering in kunststof kozijnen is dan ook een investering waar je jarenlang plezier van hebt. Je woning krijgt direct een moderne, nette aanblik en je merkt het zeker aan het wooncomfort in huis. Bij Jansmaburdaard.nl hebben ze jarenlange ervaring met kunststof kozijnen en worden alle kozijnen in eigen beheer gefabriceerd. Daardoor kun je jouw kunststof kozijnen helemaal op maat en naar wens laten maken. En dat allemaal voor een scherpe prijs en met maar liefst 10 jaar volledige garantie op de kozijnen, de montage en het hang- en sluitwerk!

Dit artikel is partnercontent van Jansma Burdaard.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.