#Uitvoering

De voor- en nadelen van na-isolatie

Na-isoleren van de spouwmuur. (Foto: Paul Diersen)

Hoe isoleer je een bestaande woning op een goede manier? Ook professionals in de renovatie lopen vaak aan tegen knelpunten in woningen. Met als gevolg een verkeerde oplossing die grote bouwfysische gevolgen kan hebben. Met de juiste materialen en technieken is een bestaande woning uitstekend te na-isoleren. DNA in de Bouw houdt hier op 15 oktober een digitale kennissessie over.

Directeur Bas Kiefmann van Comfort Company – onderdeel van Kiewits Jaki – verzorgt al 30 jaar na-isolatie van gebouwen. Bas heeft veel ervaring op dit gebied en kennis van bouwfysica in de praktijk die hij graag met de deelnemers wil delen. Daarbij komen bouwfysische aspecten, verschillende materialen en problemen aan de hand van enkele business cases aan bod. DNA-lid Peter van der Kleij van ingenieursbureau Van der Kleij onderzoekt knelpunten en bouwfouten, en weet als geen ander waar het mis kan gaan. Ook hij deelt deze middag zijn kennis en beantwoordt vragen.

Meer informatie en aanmelden voor deze kennissessie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.