#Uitvoering

Dieselaggregaten bestellen via webshop

Pon Power heeft een Europese primeur om Cat-producten in Nederland via een webshop te verkopen. Het gaat hier om een gedeelte van het productassortiment, namelijk dieselaggregaten in de lagere vermogensrange. Deze zijn bedoeld voor onder meer de aannemerij.

Via pon-cat.com/aggregaten zijn de producten 24/7 online te bestellen. Commercieel Directeur Jochem Neuteboom: “Pon Power wil continue innoveren, ook als het om serviceverlening gaat. Een webshop was daarom voor ons een hele logische stap. We bieden klanten hierdoor veel transparantie en snelheid. Het is heel duidelijk wat de producten kosten en hoe snel we ze kunnen leveren. Dit gaat echter nooit ten koste van onze persoonlijke serviceverlening. Iedere bestelling wordt opgevolgd door onze productspecialisten waarbij persoonlijk advies geboden wordt.”

Productassortiment

In de webshop zijn de Cat dieselaggregaten modellen C1.1, C1.5, C2.2 en C4.4 in de vermogensrange tot 100 kVA verkrijgbaar. Daarnaast zijn er aanvullende producten zoals wandcontactdozen en zwerfkasten. De producten zijn via de website aan te vragen, waarna een productspecialist contact opneemt om de aanvraag met de klant door te spreken. Afhankelijk van voorraad en geselecteerde opties is de levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Pon Power B.V. is een werkmaatschappij van familiebedrijf Pon en is sinds 1926 de officiële dealer van Caterpillar motoren en power systems voor Nederland. Caterpillar is producent op het gebied van zwaar bouw- en mijnbouwmaterieel, diesel- en gasmotoren, industriële turbines, generatorsets en warmtekrachtinstallaties.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.