#Uitvoering

Een zakboekje voor iedere vakman

Deceuninck komt met het ‘Zakboekje voor de vakman’. De gebruiker kan snel, concreet en overzichtelijk alle beschikbare kunststof profielen van de leverancier vinden.

De nieuwe editie van het ‘Zakboekje voor de vakman’ bevat alle technische informatie over alle bouwprofielen van Deceuninck, net als hun kleuren, lengtes, plaatsings- en verwerkingsvoorschriften. Het heeft ook de laatste updates van alle bouwprofielen.

Het ringensysteem zorgt dat de pagina’s binnen het boekje volledig om te vouwen zijn. Door de handige profielindex achteraan en de volledig geüpdate technische informatie is het eenvoudig te gebruiken.

Toepassingen

De nieuwe editie is onderverdeeld in de volgende toepassingsgebieden: ‘Ramen & Deuren’, ‘Dak & Gevel’ en ‘Interieur’. Ook de rubrieken ‘Kwaliteit’, ‘Onderhoud’ en ‘Algemene richtlijnen’ komen opnieuw aan bod. Het complete ‘Zakboekje voor de vakman’ is ook online te raadplegen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.