#Uitvoering

Eenvoudig en foutloos wapening samenstellen

Kleine aannemers en zzp’ers kunnen via een online configurator van Betonstaal.nl eenvoudig de wapening in de fundering, vloer of wand samenstellen, de prijs berekenen en een bestelling plaatsen.

Daarmee behoren ontwerpfouten, hoeveelheden in betonstaal of korf en eindeloze communicatie tussen aannemer en betonstaalfabrikant tot het verleden. Een aannemer kan zelf via www.betonstaal.nl de configurator invullen. Indien hij een aantal standaardvormen kiest en de afmetingen invult, dan rolt er automatisch een prijs uit en kan het gewenste product worden besteld. Betonstaal.nl werkt met een aantal gerenommeerde betonstaalfabrikanten in Nederland die het product maken. Zij krijgen 1:1 uit de configurator het model aangeleverd, waardoor ontwerp –en productiefouten zijn uitgesloten. Klik hier voor de configurator.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.