#Uitvoering

Eenvoudig zandcement dekvloer leggen

Vanaf 1 januari 2015 gaat de Inspectie SZW strenger controleren op het maken van zandcement dekvloeren volgens de traditionele manier. Hier springt Weber Beamix op in met hun Vloeibare ZandCement (VZC).

VZC is gemakkelijk en snel aan te maken en arbovriendelijk in de verwerking. Het product is een combinatie van zandcement met de eigenschappen van cementgebonden gietdekvloeren. VZC is voor kleine oppervlakten verkrijgbaar in lucht- en waterdichte plastic zakken van 20 kg bij de bouwmaterialenhandel. Het is eenvoudig te verwerken met een spindel en kuip, betonmixer of een mengpomp. Voor grotere oppervlakten staan een pomptruck of silosystemen ter beschikking. Het vloeibare zandcement is eenvoudig met een drijfrei af te werken. De sterkte is constant en wordt automatisch verkregen, vanwege het zelfverdichtende karakter van het vloeibare zandcement.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.