#Uitvoering

Expertmeeting luchtdichting in woningen

DNA in de Bouw houdt dinsdag 16 februari een expertmeeting. Centraal staan de problemen en oplossingen van luchtdichting in woningen. In een workshopachtige setting wordt gezocht naar antwoorden op vragen als:

• Hoe vind je luchtlekken?

• Hoe interpreteer je luchtlekken?

Nationale Schildersvakprijs 2020

• Welke materialen gebruik je?

• Welke technieken gebruik je?

Het expertpanel bestaat uit Dirk-Jan Karsten (eigenaar van De Luchtdichtshop en Siga Online), Peter van der Kleij (Ingenieursbureau van der Kleij) en Koen Hoff van Warmtebeeldcontrole. Deze sprekers zijn DNA-lid. Ook Frans Lischer doet mee. Hij is met compagnon Ben Heesink in 2020 De Luchtdichters gestart. Zij zijn zich aan het specialiseren in het opsporen en oplossen van luchtdichtheidsproblemen.

Zowel voor technische professionals in de bouw als voor opdrachtgevers en andere partijen levert deelname aan deze expertmeeting nieuwe kijk en kennis op die je goed kunt gebruiken in de dagelijkse bouwpraktijk.

Aanmelden voor de sessie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.