#Uitvoering

Experts DNA in de Bouw over vocht en schimmel

De wind moet zolang mogelijk door de gebouwen kunnen waaien om dit te voorkomen.

Vereniging DNA in de Bouw start donderdag 3 september met een nieuwe serie expertmeetings. De eerste avond gaat over vocht en schimmel, onder leiding van DNA-leden Peter van der Kleij en Norbert Duijvelshoff. Tijdens de expertmeeting wordt ingegaan op oorzaken, gevolgen, preventie en oplossingen voor de problematiek van vocht en schimmel in gebouwen.

Peter van der Kleij is zelfstandig aannemer en ingenieur, gespecialiseerd in energiezuinig en luchtdicht bouwen én in het testen op en analyseren van onvolkomenheden en risicogebieden in gebouwen, onder meer met behulp van de blowerdoortest en warmtebeeldcamera.

Norbert Duijvelshoff is senior projectmanager bij gevelisolatiespecialist Sto Isoned BV en is gecertificeerd passiefhuisspecialist. Hij adviseert architecten en woningcorporaties op het gebied van energetische maatregelen in nieuwbouw, renovatie, revitalisatie en groot onderhoud. In zijn werk staat een gezond binnenklimaat altijd centraal.

De avond wordt gehouden in Bezoekerscentrum Sonsbeek in Arnhem. Aanmelden kan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.