#Uitvoering

Expertwebinar ‘Brandveilig verduurzamen bestaande gebouwen’

Bouwwereld presenteert op 29 september om 12.30 uur een webinar over brandveiligheid. De twee sprekers van het webinar Brandveilig verduurzamen bestaande gebouwen zijn Rudolf van Mierlo – senior adviseur brandveiligheid bij DGMR – en Jos Lichtenberg, bouwinnovator en emeritus hoogleraar TU Eindhoven.

In dit webinar gaat gespreksleider Peter de Winter, hoofdredacteur van Bouwwereld en ArchitectuurNL, met zijn gasten op zoek naar de feiten over brandveilig verduurzamen. En dat is nodig ook. De komende decennia zal de bestaande gebouwde omgeving duurzaam en voortvarend gerenoveerd moeten worden. Het gaat hierbij om honderdduizenden woningen en flatgebouwen. Maar hoe doe je dat tegelijkertijd brandveilig?

Energetisch én brandveilig

Betrokken (bouw)partijen weten inmiddels hoe ze de verduurzaming energetisch moeten aanpakken – inpakken heeft men onder de knie – maar een verduurzaming tegelijkertijd brandveilig uitvoeren, is een kunst apart. En dat is precies waar dit webinar op ingaat. Het geeft antwoorden op de centrale vraag: ‘hoe verduurzaam je gevels en daken op een brandveilige manier?’ Jos Lichtenberg en Rudolf van Mierlo staan stil bij de knelpunten/risico’s, de meest gemaakte fouten en doen ze aanbevelingen om te komen tot brandveilig verduurzaamde gebouwen. 

Aanmelden voor het Expertwebinar Brandveilig verduurzamen van bestaande gebouwen, hoe doe je dat?

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.