#Uitvoering

Finalist NK Metselen bekend

Links: Marissa Wijenberg (OBC Huissen), midden: Bart Bloemendaal (PiusX College Almelo), rechts: Guus Sonder (PiusX College Almelo)

De tweede finalist van het NK Metselen 2019 is bekend. Dat bleek tijdens de prijsuitreiking van de tweede regionale voorronde, donderdag op de BouwBeurs in Utrecht. Het jonge metseltalent Bart Bloemendaal uit Harbrinkhoek gaat door naar de landelijke finale in Ede half april.

Metseltalent Bart Bloemendaal ontving zijn prijs uit handen van voorzitter Gebouwschil Nederland, Jos Wesselink. Bart is leerling op de vmbo-school Pius X College in Almelo. Met deze overwinning verzekert hij zich voor een plek in de landelijke Edese finale. In dit driedaagse metselevent zal hij het tegen de andere regionale winnaars opnemen en strijden om die eeuwige roem als metselaar en de felbegeerde ‘Zilveren Troffel’. Bart bleef realistisch tot het eind: “Ik weet niet of ik ga winnen. Je weet nooit hoe anderen het doen in de competitie”.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.