#Uitvoering

Gyproc wandsystemen in BIM

Gyproc wandsystemen zijn vanaf nu direct te downloaden als Bouw Informatie Model (BIM) via de Gyproc wandselector op gyproc.nl. Met behulp van de wandselector zijn, op basis van gewenste prestaties zoals brand en geluid, het juiste wandsysteem vinden.

De wandselector informeert en adviseert alle bouwprofessionals over de beste Gyproc-oplossing voor bouwkundige uitdagingen. Om de gewenste prestaties te behalen gaat het om de juiste combinatie van producten binnen een systeem. Gebruiksvriendelijkheid en complete informatieverstrekking zijn dé uitgangspunten voor de selector. Daarom is het voor Gyproc vanzelfsprekend dat de Gyproc wandsystemen ook in BIM modellen moeten kunnen worden toegepast.

Voordelen BIM

De grote voordelen van Gyproc wandsystemen in een BIM model zijn volgens de leverancier onder meer tijdwinst, kostenefficiënter, een meer nauwkeurige werkvoorbereiding, het herkennen van (constructie)fouten in een vroeg stadium en automatische (her)berekening van het aantal m2 wand met bijbehorende producten.

Met bouwtekeningen in BIM wordt niet alleen tijd bespaard, maar ook onnodige kosten, zegt de leverancier. Alle benodigde projectinformatie van de bouwpartners is op 1 plek te vinden. Daarnaast zal een digitaal 3D model volgens Gyproc een verbeterd inzicht geven in het project.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.