#Uitvoering

Handboek vol details EPC 0,4

Bouwformatie brengt samen met negentien producenten en toeleveranciers het Handboek BouwdetailWijzer EPC ≤ 0,4 uit. Dat gebeurt tijdens de Week van de Bouw van 9 tot en met 13 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Per 1 januari is de EPC voor de woningbouw verlaagt van 0,6 naar 0,4. In samenwerking met negentien toonaangevende leveranciers geeft Bouwformatie het Handboek BouwdetailWijzer EPC 0,4 uit. Het bevat meer dan 100 bouw- en referentiedetails die stuk voor stuk voldoen aan deze nieuwe regelgeving. De details worden aangevuld met bouwfysische detailbladen inclusief psi-waarden, waarbij het voor ontwerpende, controlerende, adviserende en uitvoerende partijen eenvoudiger moet worden om om te gaan met deze materie.

Wie een voucher wil voor een gratis exemplaar van het handboek kan zich inschrijven op de website van Bouwformatie en het ophalen tijdens de beursweek.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.