#Uitvoering

Hulpmiddel bij afdichten gipsplaatnaden

De Flottrunner van Knauf is een nieuw handgereedschap voor wie zich bezighoudt met het vullen van naden van gipsplaten. De voegafwerker hoeft niet meer steeds de trap op en af.

Daarnaast hoeft hij ook niet meer door de knieën om het gaasband op de naden aan te brengen en af te snijden. Het verlaagt volgens Knauf de fysieke belasting. Het bereik met de Flottrunner is bovendien groot: zelfs gaasband op het plafond aanbrengen kan nu in de meeste gevallen gewoon vanaf de vloer gedaan worden.

Minder verlies

Door het snijsysteem kan het gaasband gemakkelijk op maat worden afgesneden. Daardoor is er minder afval/gaasbandverlies. Verwerkers geven volgens Knauf aan dat ze door het gebruik van de Flottrunner zo’n 25 procent sneller klaar zijn met het aanbrengen van gaasband in hun projecten.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.