#Uitvoering

Hybride warmtepomp: aandachtspunten in webinar

De hybride warmtepomp – de combinatie tussen cv-ketel en warmtepomp – staat aan de vooravond van een echte doorbraak in de bestaande bouw. Op dinsdag 12 oktober gaan experts van groothandel Rensa Verwarming & Ventilatie en Remeha een uur lang hun kennis delen hierover vanuit Studio Eisma.

De verwachting is al dat dit jaar er een verdubbeling is van het aantal verkochte toestellen. Daarnaast hebben zowel fabrikanten, installatiebranche als de overheid de ambitie om het aantal geplaatste hybride opstellingen komende jaren fors te vergroten. Lees daarvoor dit rapport.

Regeling en verkoop

Maar hoe werkt de warmtepomp nu op een goede manier samen met de cv-ketel? Wat zijn aandachtspunten voor ontwerp, uitvoering en onderhoud? Hoe kun je de installatie op de beste manier inregelen? En hoe speelt de installateur in op de juiste momenten om de techniek en de meerinvestering te verkopen?

Deze vragen worden op 12 oktober beantwoord door Rick Bruins en Ronald Schipper van Remeha, en Frank Dimmendaal en Matthias Stukker van Rensa Techniek, het adviesbureau binnen de technische groothandel.

Aanmelden voor dit webinar.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.