#Uitvoering

Inspiratieboek Façades 2014

Voor het zevende achtereenvolgende jaar is het boek Façades verschenen. De editie van 2014 bestaat uit 156 pagina’s met uiteenlopende bouwprojecten waar VMRG-bedrijven bij betrokken zijn geweest.

Het boek is ingedeeld in renovatie-, utiliteitsbouw-, woningbouw- en zonweringsprojecten en geeft door middel van foto’s een mooi overzicht van projecten die het aflopen jaar zijn opgeleverd. Naast de projecten worden verschillende, in de gevelbouwbranche actuele, thema’s belicht. Namelijk flexibiliteit, innovatie, duurzaamheid en internationalisatie. De rode draad die deze thema’s verbindt, is ‘Dynamisch Perspectief’.

In het inspiratieboek wordt een koppeling gemaakt met de website van de VMRG. Een code bij het project in het boek verwijst direct naar meer achtergrondinformatie over het betreffende project op www.vmrg.nl. Via deze website is het boek ook te bestellen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.