#Uitvoering

Instructievideo’s voor schroefverbindingen

Schroevenfabrikant HECO-Schrauben heeft een YouTube-kanaal ingericht. Daarop staan korte, praktische instructies, die zowel de vakman als de doe-het-zelver ondersteunen bij kleine klussen of ingewikkelde bouwprojecten.

HECO-Schrauben heeft het YouTube-kanaal ingericht om gebruikers te informeren over haar producten, maar met name ook over de toepassingen. In de filmpjes wordt onder andere uitgelegd welk type schroef het best geschikt is voor bepaalde constructies of werkzaamheden; hoe de schroef precies werkt en hoe ze in de praktijk toegepast moet worden. De maximaal drie minuten durende computeranimaties laten zien hoe de montage met schroeven stap voor stap uitgevoerd moet worden.

Hout op beton

Op het YouTube-kanaal staan momenteel onder meer video’s over de aanleg van terrassen en vlonders met houten planken, het gebruik van de speciale MDF-schroef voor de meubelbouw, het werken met de Timberconnect-schroef voor hout op beton constructies en het gebruik van schroefankers.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.