#Uitvoering

Introductie Hellberg gehoorbescherming in Nederland

Hultafors Group introduceert vanaf 19 maart Hellberg gehoorbescherming op de Nederlandse markt. Een compleet assortiment gehoorbeschermers en communicatieoplossingen voor de bouw en industrie.

Hellberg is een gespecialiseerde productontwikkelaar en fabrikant van gehoorbescherming, gezichtsbescherming en communicatieoplossingen voor persoonlijke bescherming. Opgericht in 1962 in Zweden is het bedrijf gegroeid en aanwezig op vijftig markten. Met eigen R&D-, productie-, assemblage- en magazijnactiviteiten op het hoofdkantoor in Stenkullen.

Assortiment

Het assortiment van Hellberg – van standaard passieve gehoorbeschermers tot geavanceerde elektronische communicatiesystemen – wordt toegevoegd aan de portefeuille van Hultafors Group, die merken omvat als Snickers Workwear, Hultafors en Solid Gear.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.