#Uitvoering

Isover komt met Renovatiewijzer

Volgend jaar krijgen alle Nederlandse huishoudens een brief met daarin het energielabel van hun woning. Ruim 5 miljoen woningen hebben een label van C of slechter. Een kans voor aannemers om nieuwe renovatieopdrachten binnen te halen.

Saint-Gobain Isover introduceert daarom hun online Renovatiewijzer, waarmee aannemers kunnen zien welk Isoverproduct het meest geschikt is voor een klus. De Renovatiewijzer laat zien wat bepaalde maatregelen zoals HR++-glas of gevelisolatie kosten en wat ze over 10 jaar opleveren. Ook wordt er een inschatting gemaakt van de huidige en de toekomstige energierekening.

Neemt een huis met energielabel E bijvoorbeeld alleen HR++-beglazing, dan kost dit 1.200,- euro en levert het over 10 jaar een besparing van 1.554,- euro op. De energierekening gaat dan van 1.543,- euro per jaar naar 1.388,- euro.

Ga naar de Renovatiewijzer.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.