#Uitvoering

Jeffrey Verweij promotor stukadoorsvak als StucMaster 2018

Jeffrey Verweij is verkozen tot StucMaster 2018.  Sinds 27 september 2018 is het tweede seizoen van StucMasters online te zien geweest op techniekkanaal NXtv. Tijdens de auditie en in de vijf afleveringen hebben de vakmannen al hun skills en kennis ingezet om de titel StucMaster 2018 te bemachtigen.

De winnaar ontving de felbegeerde trofee uit handen van Dogan Kucukakin, de StucMaster 2017.

Stukadoorsvak promoten

Een wedstrijd met een hoger doel. Met StucMasters wil Knauf, in samenwerking met de NOA, het stukadoorsvak promoten bij een zo breed mogelijk publiek. Via social media werd de wedstrijd extra onder de aandacht gebracht van jongeren. Ook dit seizoen doet een MBO-er mee die zich al kwalificeerde voor WorldSkills en een voorbeeld voor jongeren is: Cariem Dijk. Er is namelijk een enorm tekort aan stukadoors én aan jongeren die voor dit vak kiezen. Door het vak in al z’n facetten te laten zien in een spannende challenge, het te laten presenteren door bekende influencers Bobbie Bodt en Kaj Gorgels en het uit te zenden als interactief videoformat, wil Knauf het imago van het stukadoors een positieve boost geven. Onderliggende boodschap bij het videoformat: er komt heel wat kijken bij dit mooie vak en voor je een StucMaster bent moet je écht meters maken en passie hebben. Via slimme interactieve mogelijkheden kunnen kijkers direct naar meer informatie over opleidingen, open dagen en leerbedrijven.

StucMasters werd genomineerd voor de Bouwkennis Marketing Jaarprijs 2018. Meer informatie over de deelnemers, de jury en StucMasters is te vinden op de website. De uitzendingen zijn on demand, via de browser op NXtv of de gratis app voor iOs en Android te bekijken.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.