#Uitvoering

Keramisch boeiboord voor dakrenovatie

Monier introduceert een nieuw keramisch boeiboord als oplossing bij de renovatie van het hellend dak. Bovendakse isolatie verhoogt het dak waardoor de gevelpan niet langer aansluit op de gevel. Het profiel overbrugt het hoogteverschil en zorgt voor de benodigde overlap op de gevelmuur.

Monier levert het keramisch boeiboord standaard in de drie kleuren natuurrood, zwart geëngobeerd en blauw gesmoord. Deze kleuren sluiten aan bij het grootste deel van het assortiment keramische dakpannen.

Montage

Het keramisch boeiboord heeft een werkende lengtemaat van 33 cm; de werkende hoogte is circa 11,5 cm. Het profiel wordt strak met een effectieve koude sluiting toegepast. Monteren gebeurt met 40 mm Torx schroeven. Tekeningen van het keramisch boeiboord en details van gevelaansluitingen zijn te vinden op de website van de leverancier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.