#Uitvoering

Kingsize binnenwanden inclusief elektra en leidingwerk

Faay Vianen brengt kingsize panelen op de markt. Prefab casco binnenwanden, inclusief elektra en leidingwerk, kamerhoog en kamerbreed. Op de bouw hoeven ze alleen nog te worden gemonteerd.

Frezen in massieve steen- of gipsachtige muren van sleuven voor de buizen en wandcontactdozen is niet nodig, dus er is volgens Faay nagenoeg geen stof en rommel meer op de bouw. Door te kiezen voor een prefab bouwmethode is het ook mogelijk de arbeid op de bouwplaats te beperken. Gevolg is dat er op de bouwplaats zelf minder fouten worden gemaakt. Dit leidt tot een reducering van de bouwtijd, vereenvoudiging en stroomlijning van het productieproces en minder faalkosten.

Regenbestendig

De binnenwand heeft een kern van vlas, die zorgt voor robuustheid en schroefvastheid over het gehele oppervlak. Daarnaast beschikken de wanden over een goede geluid- en brandwerendheid. De kingsize panelen bovendien worden weersonafhankelijk geproduceerd in de fabriek in Vianen en daar vervolgens behandeld met een waterwerende coating. Faay heeft deze toepassing uitgebreid getest. De geslaagde pilotprojecten hebben inmiddels bewezen dat de kingsize panelen niet alleen snel en plug&play zijn, maar ook dat ze een Hollandse regenbui kunnen trotseren.

One piece flow

De panelen maken verticaal bouwen mogelijk, ook wel de one piece flow bouwmethode genoemd. Verder worden de elementen in volgorde van montage op het juiste moment op de bouwplaats afgeleverd. Zo kunnen de elementen snel en volgens de planning worden gemonteerd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.