#Uitvoering

Lichtkoepel van gebogen glas

Velux heeft een nieuwe lichtkoepel die van rand tot rand is voorzien van gebogen glas. Dankzij het gebogen ontwerp wordt regen van het glas afgevoerd, waardoor de lichtkoepel geschikt is voor volledig platte daken.

Jolanda de Gooijer, Product Groep Manager bij Velux Nederland, noemt het een ‘mijlpaal voor de plat dak-markt’.

De koepel met gebogen glas heeft dezelfde hoge kwalitatieve eigenschappen als de reeds bestaande Velux lichtkoepels. Dit betekent dat de lichtkoepel aan het Bouwbesluit 2018 voldoet en in aanmerking komt voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De combinatie van een goed isolerende opstand en HR++ ruit zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde. Bovendien is er in de kamer nauwelijks last van contactgeluid door regen of hagel.

Om een prettig binnenklimaat te creëren kunnen bijpassende zonwering en verduisterende plisségordijnen zorgen voor warmtewering en lichtregulering.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.