#Uitvoering

Lucht- en waterdichte doorvoer voor kabels pv-panelen

Ubbink introduceert de Solar Kabel- en Leidingdoorvoer. Een universele doorvoer die volledig lucht- en waterdicht is en uitgerust met twee aparte doorvoerbuizen voor de plus en min kabel. Kortsluiting en storingen zijn daarmee verleden tijd.

Met deze nieuwe oplossing komt de producent tegemoet aan de belangrijkste wensen ten aanzien van storingsvrije dakaansluitingen. De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° voorkomt namelijk niet alleen storingen, maar is tevens geschikt voor alle gangbare hellende daken en dakpakkettypes en voorziet in een optimale plaatsingsvrijheid.

Om de plus- en min-kabels separaat door de constructie te voeren zijn er in de set twee doorvoerbuizen aanwezig. De NPR adviseert om de plus en min bekabeling van A tot Z in separate kabelmanagementsytemen te plaatsen. Wie dit advies wil volgen zal voor beide kabelmanagementsystemen een doorvoerset moeten toepassen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.