#Uitvoering

Luchtdicht bouwen in drie productpakketten

De pakketten zijn geschikt voor afdichting van de binnenzijde binnenspouwblad of de buitenzijde binnenspouwblad. Foto: Simon Schutter

Vilton heeft zijn assortiment van producten voor luchtdicht bouwen bij elkaar gebracht in drie overzichtelijke pakketten. Deze zijn ingedeeld op basis van prijs, soliditeit en innovatiekracht. Aannemers kunnen op basis van de gewenste prestatie en werkwijze kiezen voor Standaard Dicht, Super Dicht en Hermetisch dicht.

Met de drie pakketten biedt Vilton een oplossing voor vijf essentiële gebieden voor een luchtdicht gebouw: kozijnen, dakkappen, kanaalplatenafdichting, kanaalplaat oplegging en wandisolatie. De leverancier noemt dit het V5-systeem. De pakketten zijn een combinatie van tapes, schuimbanden, folie, Inno-elast en liquid rubber. Ze zijn geschikt voor afdichting van de binnenzijde of de buitenzijde van het binnenspouwblad, al naar gelang de klantwens, gewenste afwerking en de weersomstandigheden. Vilton biedt een garantie van tien jaar en zekerheid dankzij een Pre-scan of een blowerdoortest.

Aanbrengen uitbesteden

Vilton biedt ook de mogelijkheid om de luchtdicht pakketten te laten aanbrengen door ervaren servicemonteurs. Met garantie op montage én werking. Inzet van Vilton servicemonteurs biedt daarnaast de mogelijkheid om in dezelfde arbeidsgang de wandisolatie aan te brengen.

Populair

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nationale Schildersvakprijs 2020

De nieuwe pakketten voor luchtdicht bouwen en het V5-systeem van Vilton worden gepresenteerd op de compleet nieuwe website www.vilton.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.