#Uitvoering

Maatwerk kozijnen van hout én kunststof

Joris Roelink (links): “Het aanbieden van kunststof kozijnen is een eerste stap in de richting van een totaalconcept.”

Toelevering Online heeft een nieuw onderdeel toegevoegd aan Toelevering Online, Jouw Timmerwerkplaats. Naast houten kozijnen zijn er sinds kort ook kunststof exemplaren te bestellen via toeleveringonline.nl. Het is een eerste stap van webshop naar kozijnplatform.

Toelevering Online introduceerde een dik jaar geleden Toelevering Online, Jouw Timmerwerkplaats. Daarmee is het mogelijk om online maatwerk kozijnen te bestellen. Binnen vijf werkdagen op locatie geleverd in plaats van de gebruikelijke zes weken. Een schot in de roos, zo bleek. “Kijkend naar het aantal bestellingen, en daarmee de omzet, werd al in de eerste maand het doel bereikt dat voor het hele introductiejaar was bepaald”, zegt Joris Roelink. Ofwel, de behoefte aan een dergelijke manier van bestellen is groot.

Hout en kunststof

Waar in eerste instantie alleen houten kozijnen werden aangeboden, is onlangs de optie ‘kunststof’ toegevoegd. Alles wat voor de houten kozijnen geldt, is ook van toepassing op de kunststof varianten: online kan de klant zelf het kozijn samenstellen, calculeren en bestellen. Simpelweg door op de website www.toeleveringonline.nl vier stappen te doorlopen. Waar en wanneer hem dat uitkomt.

Bij vragen is de klantenservice bereikbaar van ’s ochtends 8.00 uur tot ’s avonds 22.00 uur, via chat, Whatsapp, mail en telefoon. Ook op zaterdag. Roelink: “De meeste kozijnen worden besteld buiten kantooruren. We willen dan ook bereikbaar zijn.”

De producten worden – eventueel met beglazing –  binnen vijf werkdagen geleverd op een locatie en een tijdstip naar keuze. Doordat het proces is geautomatiseerd en geïndustrialiseerd worden de maatwerkkozijnen tegen de scherpste prijzen en hoogste kwaliteit aangeboden.

Team kozijnspecialisten

De kozijnen worden niet allemaal door Toelevering Online geproduceerd. Een team van kozijnspecialisten zorgt voor de productie. De kwaliteit blijft echter gewaarborgd, garandeert Roelink. “We hebben de producten vastgelegd in regels waaraan de diverse leveranciers moeten voldoen.”

Kozijnplatform

Het is het begin van wat volgens Roelink een kozijnplatform moet worden. “De webshop voor louter houten kozijnen willen we transformeren naar een totaalconcept. Eén die op alle fronten voorziet in de behoefte van de klant: zowel op proces (snelheid) als op prijs (laagste prijs garantie), maar zeker ook als het gaat om het product zelf (onderhoudsvrij, energiezuinig etc.).” Het aanbieden van kunststof kozijnen is een eerste stap in die richting.

En ook in service wil Toelevering Online het onderscheid maken. “Vraagt een klant een levering in de ochtend, dan leveren we ook in de ochtend. In de toekomst is de vrachtwagen zelfs te volgen met GPS, zodat je nog kunt besluiten even naar een andere klus te rijden voordat je kozijn wordt geleverd.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.