#Uitvoering

Meerwerkopties daglicht in tool Velux

Velux lanceert een digitale meerwerkoptietool, ontwikkeld voor projectontwikkelaars en aannemers. Deze toont toekomstige bewoners van nieuwbouwwoningen op een visuele manier de verschillende daglichtmogelijkheden.

Het selecteren van (meerwerk)opties door kopers van nieuwbouwwoningen vindt tegenwoordig grotendeels digitaal plaats. De door Velux ontwikkelde meerwerkoptietool is een configurator die projectontwikkelaars meer mogelijkheden geeft om kopers te overtuigen van de voordelen van de diverse meerwerkopties die zij aanbieden. Via gepersonaliseerde visualisaties worden de verschillende opties aan de kopers getoond. Verwacht wordt dat dit de toekomstige bewoners inspireert en hen eerder doet kiezen voor een daglichtoplossing die bijdraagt aan een optimale inrichting van hun woning, een gezonder binnenklimaat en meer bruikbare vierkante meters oppervlakte.   

Op maat per bouwproject

De meerwerkoptietool wordt per nieuwbouwproject op maat ingericht. De ontwikkelaar bepaalt zelf de aangeboden opties en heeft de mogelijkheid om de tool al in de voorfase van het project op de projectwebsite te zetten. Hierdoor kunnen alle geïnteresseerden vooraf al de mogelijkheden bekijken. Als het nieuwbouwproject daadwerkelijk live gaat, ontvangen alle kopers een eigen inlogcode. Hiermee kunnen ze per leefruimte de door hen gewenste meerwerkoptie selecteren. Na selectie hebben de toekomstige bewoners een bepaalde tijd om de optie nog aan te passen. Hierna ontvangen zij een bevestiging van de gemaakte keuze. De kopersbegeleider kan tijdens dit traject de status per koper bijhouden en eventueel contact opnemen.

De tool staat op zichzelf, maar is in de toekomst ook toe te passen op verschillende platforms (bijvoorbeeld HOOMCTRL).

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.