#Uitvoering

Mini-docu over trillingsarm gereedschap

Makita heeft een mini-docu online gezet over de zelf ontwikkelde Anti Vibratie Technologie. Die neemt de kijker mee naar een project van bouwbedrijf Huybregts Relou, waar medewerkers op de bouwplaats vertellen over hun ervaringen met trillingsarm gereedschap.

In het filmpje vertelt Jan van Ham van Huybregts Relou over zijn ervaringen met de combihamer HR4010 met AVT. “Je bent aan het boren, maar het is net of je niet boort. Zo prettig ligt de machine in de hand. Bij machines zonder AVT tril je zelf helemaal mee, dat doe je met deze machines niet. Dat merk je vooral als je later op de dag veel moet boren. Dan doen je handen ’s avonds nog steeds zeer en kun je ze niet meer open en dicht doen. Daar heb je met deze trillingsarme machines geen last van.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.