#Uitvoering

Nieuw isolerend dakelement voor metalen daken

Kingspan Unidek introduceert Aero Metal: een constructief alles-in-1 dakelement voor metalen daken zoals zink, staal, koper en aluminium. Het dakelement is een totaaloplossing van dakisolatie en afwerking in één.

Met de introductie van het nieuwe dakelement speelt Kingspan Unidek in op de huidige marktvraag om met zo min mogelijk inspanningen een zo hoog mogelijk rendement te leveren. Unidek Aero Metal kan worden toegepast op zowel vrijstaande als geschakelde woningen en functioneert als een compleet daksysteem, waarbij dakisolatie en dakbedekking naadloos op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor worden de inspanningen bij aanleg of renovatie van een dak geminimaliseerd en biedt het geheel zekerheid door de nauwkeurige aansluiting en detaillering van onderdakconstructie en afwerking.

metalen-dakbedekking

Alternatief voor beton of keramiek

Metalen daken worden steeds vaker toegepast en zijn een alternatief voor betonnen of keramische dakpannen, waarvan in de huidige tijd de vraag het aanbod overschrijdt. Verschillende profileringen zijn mogelijk zoals golf, dakpan, fels en klikfels.

Eigenschappen

Unidek Aero Metal biedt een hoge mate van comfort dankzij de hoge thermische en geluidwerende eigenschappen en een uitstekende luchtdichtheid in zowel een geventileerde als een ongeventileerde constructie. Met Brandklasse C presteert dit dakelement, in combinatie met de juiste toebehoren, een klasse hoger dan het huidige Bouwbesluit voorschrijft.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.