#Uitvoering

Nieuw voegmiddel in elke kleur

PCI introduceert PCI Durapox Premium Multicolor, een voegmiddel verkrijgbaar is in iedere kleur. Ook de nieuwe siliconenkit PCI Silcofug Multicolor kan in dezelfde kleuren worden geleverd.

Het epoxyvoegmiddel is slijtvast, waterafstotend en chemisch resistent. Daarnaast kan het zonder krachtsinspanning worden aangebracht. Speciaal epoxygereedschap is niet nodig.

Kleurenscanner

De kleur van de tegel of een detail van de tegel kan precies worden bepaald met de digitale kleurenscanner met bijbehorende app. De scanner toont daarna een serie kleurvoorstellen voor de voegen.

Aanvullend biedt PCI nog glanzende metallic chips om in te strooien. De metallic chips PCI Premium Glitter geven speciale effecten. Zij zijn verkrijgbaar in een fijne en grove versie en in de kleuren goud, zilver en koper.

Wassen

Het voegmiddel laat zich eenvoudig wassen. De bijbehorende washulp PCI Durapox Finish helpt op simpele wijze te vermijden dat een epoxysluier achterblijft. Dit middel is verkrijgbaar in een sproeiflesje van 500 ml om kleine tegeloppervlakken voor de laatste wasgang te bespuiten. Voor grote oppervlakken levert PCI een poeder in verpakkingen van 750 gram om aan het laatste waswater toe te voegen.

PCI Durapox Premium Multicolor is beschikbaar in emmers van 2 kg. Siliconenkit PCI Silcofug Multicolor zit in kokers van 310 ml. Beide kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Zij zijn geschikt voor alle tegelwerk, in keuken, toilet, badkamer, zwembad of wellnessresort.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.