#Uitvoering

Nieuwe accu-afkortzaag van Festool

Beeld: Festool

Gereedschappenfabrikant Festool brengt een nieuwe accu-afkortzaag op de markt. De zaag vormt een uitbreiding van het steeds groter wordende accu-assortiment van de fabrikant.

Zeer precies zagen

De nieuwe accu-afkortzaag KAPEX KSC 60 heeft een verstekhoek aan beide zijden tot 60 graden en een hellingshoek aan beide zijden tot 46 (rechts) of 47 graden (links). De tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom zorgt voor hele precieze zaagsnedes. Ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een extra zaaglijnindicatie op het materiaal. Naast de stofopvangzak wordt er een zwaaihaak meegeleverd om binnen- en buitenhoeken over te brengen op de zaag.

Volgens Festool doet de accu-afkortzaag in prestatie niets onder voor de genoerde variant. De nieuwe accu-afkortzaag KSC 60 is vanaf nu verkrijgbaar.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.