#Uitvoering

Nieuwe editie Boels Huurgids

Boels Rental heeft in zes talen de nieuwe editie van de Huurgids uitgebracht. Ondanks de opkomst van huren via boels.com blijft de papieren Huurgids ongekend populair bij professionals die regelmatig materieel nodig hebben. Een ‘must have’ dus, volgens Boels.

De nieuwe Huurgids 2015/2016 biedt een overzicht van meer dan 2500 verschillende machines en gereedschappen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Beveiliging

De Huurgids 2015/2016 bevat onder andere het nieuwe Boels beveiligingsconcept ProfGuard, een totaaloplossing voor de beveiliging van bouwplaatsen. Eén handige unit zorgt daarbij voor 24/7 camerabewaking op elke locatie. Het systeem is aangesloten op een centrale meldkamer met continu toezicht zodat indringers geen kans meer maken.

Training

Naast beveiliging is training steeds vaker onderwerp van gesprek. De nieuwe gids biedt een compleet overzicht aan gecertificeerde trainingen. De trainingen kunnen overal worden gegeven, inclusief op de locatie van de opdrachtgever of een specifieke bouwplaats.

De nieuwe Huurgids is gratis af te halen in alle Boels-vestigingen in Europa of eenvoudig online aan te vragen via boels.com. De Huurgids wordt dan binnen enkele werkdagen gratis toegestuurd.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.