#Uitvoering

Ondervorsten met vernieuwde kleefstrook

Wienerberger heeft haar zelfventilerende ondervorsten voorzien van een nieuwe innovatieve kleefstrook. Eentje die goed op vochtige en op koude dakpannen hecht, bij temperaturen tot -5°C.

De Flexi-Rol Extreme en de Alu-Rol Extreme, beide van zeer hoge kwaliteit, verschillen alleen qua materiaal en ventilatiecapaciteit. Nieuw is dat deze rollen bij nat en koud weer beter verkleven. Dat betekent dus geen last van loslatende ondervorsten en minder invloed van de weersomstandigheden op de planning.

De Uv-bestendige ondervorsten zijn leverbaar in rood en zwart. Beide hebben 30 minuten na aanbrengen een belastbare verbinding. Na 24 uur is de maximale kleefkracht bereikt.

Zelfventilerend

De Flexi-Rol Extreme bestaat uit een luchtdoorlatend geweven PP-doek met aan beide zijden een aluminium slab met acrylaatcoating. De ventilatiecapaciteit is 178 cm2 per meter.
De Alu-Rol Extreme is van fijn gegolfd aluminium met microperforaties. De ventilatiecapaciteit is 252 cm2 per meter.
Beide ondervorsten worden geleverd in 5 m lengte en 320 mm breedte. De Alu-Rol is er ook in 370 mm breed, voor verwerking op de hoekkeper.

Muis- en vogeldicht

De Extreme ondervorsten zorgen voor een goede ventilatie van de ruimte tussen de dakpannen en de onderliggende constructie. Ze zijn muis- en vogeldicht en eenvoudig te verwerken.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.