#Uitvoering

Online kit- en lijmwijzer

Den Braven Sealants heeft de vernieuwde website www.denbraven.com uitgebreid met een online kit- en lijmwijzer. Hiermee helpt Den Braven onder andere aannemers en schilders bij het kiezen van de juiste producten voor de afwerking van hun werkzaamheden.

Het doorlopen van twee eenvoudige stappen resulteert in een gericht advies voor gebruik van de meest geschikte lijm of kit. De vernieuwde website bevat daarnaast een uitgebreide ‘knowledge base’. Daarin kan snel gezocht worden op specifieke informatie over verschillende marktsegmenten en onderwerpen, zoals bijvoorbeeld luchtdicht bouwen, passieve brandwerendheid en interieur afwerking.

Met behulp van de kitwijzer geeft de professional antwoord op de vraag ‘Welke kit heeft u nodig?’ De kitwijzer toont een dwarsdoorsnede van de woning, waar de verschillende soorten afwerking voor bijvoorbeeld gevelbouw, beglazing en ramen, sanitair, interieur afwerking en luchtdicht bouwen inzichtelijk zijn gemaakt. Vervolgens geeft de professional aan wat hij wil verbinden en welke speciale verbinding het betreft. De online kitwijzer adviseert het meest geschikte product en geeft ook direct een alternatief. De lijmwijzer werkt op dezelfde manier, alleen dan geeft de professional aan wat en waarop er verlijmd moet worden.

Voor de kit- en lijmwijzer klik hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.