#Uitvoering

Online platform voor uitvoerende bouw

Jaarbeurs heeft BouwBeurs.nl gelanceerd. Een online platform gekoppeld aan het evenement BouwBeurs. Het platform richt zich met productnieuws en innovaties op de uitvoerende bouw.

Bezoekers vinden op de site kennisartikelen die de professional verder helpen in zijn vakgebied. Nieuwe, innovatieve producten worden in elf segmenten overzichtelijk weergegeven, met gedetailleerde kenmerken en duidelijk beeldmateriaal. De segmenten corresponderen met die van de fysieke BouwBeurs, zoals constructies, bouwmaterialen, gereedschappen en afbouwproducten. De producten worden getoond met een omschrijving van de toepassing, de specificaties, en ook meer informatie over de leverancier. Met één muisklik zijn vragen te stellen aan de leverancier of extra productinformatie te downloaden.

Naast BouwBeurs.nl is ook BouwBeurslive.nl opgezet. Daar blijft al het nieuws en relevante informatie van de laatste en komende live editie van de BouwBeurs beschikbaar. Zo staan er video’s en productintroducties op, kan er worden teruggeblikt op de inhoudelijke bijeenkomsten, zijn er foto’s beschikbaar en is de nieuwe datum voor 2019 op deze website te vinden.

 

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.