#Uitvoering

Overstekbeugel voor dakrenovaties

Bij dakrenovaties is het maken van een overstek nog vaak maatwerk. Daarbij is het een hele uitdaging om een effectieve overstek te maken die voldoende constructief is. De Unidek Overstekbeugel biedt een standaard oplossing voor het maken een solide overstek tot 45 cm.

De Unidek Overstekbeugel is geperforeerd zodat deze gemakkelijk en stevig vast te schroeven is. Regelwerk voor een dakvoetaftimmering is direct aan te brengen. Het ontwerp is verder afgestemd op de toe te passen afschuifregel, zodat ook de afschuifkrachten kunnen worden opgevangen. Na het plaatsen van de beugels is het eenvoudig om de dakelementen erop te monteren. Het overstek wordt dan al meteen zichtbaar. Door een slimme constructie in combinatie met een gootplank is het overstek bovendien normaal belastbaar en beloopbaar.

Klaar voor de toekomst

De overstekbeugel maakt het mogelijk om voordelig een compleet dak mét overstek te renoveren. De beugel is namelijk speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met Unidek Reno Dek en Unidek Reno Dekfolie. Budgetvriendelijke dakelementen, die makkelijk beloopbaar en snel te verwerken zijn. Voor de bewoners wordt de overlast tot een minimum beperkt omdat er niet binnen in de woning gewerkt hoeft te worden. Mocht in de toekomst ook de buitengevel worden geïsoleerd, dan biedt het overstek direct deze mogelijkheid. Er hoeven dan geen extra voorzieningen te worden getroffen aan de dakzijde.

1 reactie op “Overstekbeugel voor dakrenovaties

  1. Mooie ontwikkeling ten aanzien van dakreparaties. Dat er niet vanuit binnen de woning gewerkt wordt klinkt interessant, zodoende kunnen de bewoners normaal verder met hun zaken. Ik kijk uit naar de Unidek Overstekbeugel.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.