Partnercontent
#Uitvoering

Overweeg de huur van gereedschap en materieel

Het huren van gereedschappen en materieel is een goede manier om geld te besparen, vooral als je niet van plan bent het vaak te gebruiken. Er zijn veel gereedschappen op de markt die kunnen worden gehuurd, zoals boren, hamers, zagen en zelfs elektrisch gereedschap. Iemand die regelmatig een klusje moet doen zal de benodigde gereedschappen wel in huis hebben. Het kan echter voorkomen dat er soms een afwijkende klus geklaard moet worden met materieel die je niet in huis hebt. Overweeg dan om te huren. In dit artikel lichten we een aantal voorbeelden toe.

Werken op grote hoogte

Soms voldoet een ladder niet, maar zal je gebruik moeten maken van een steiger. Deze zijn er in verschillende vormen en maten. Als je in je eentje klust dan kan je het best een eenpersoons rolsteiger huren, klik hier om deze te bekijken. Deze steiger is eenvoudig op te bouwen door één persoon en wordt geleverd als systeem in een transport trolley. Met deze steiger is een klus op grote hoogtes zo geklaard. Het is tevens uit te breiden als trapsteiger, waardoor je ook in trappenhuizen gebruik kan maken van deze steiger. Schilderen, elektriciteit aanleggen of onderhoud wordt hiermee een simpele klus.

Bespaar gas, steek je kachel aan

Met de huidige gasprijzen is het voordeliger om gebruik te maken van een openhaard op brandhout. Het wordt nog voordeliger als je hout inkoopt en deze zelf gaat kloven. Een houtklover huren is een makkelijke en snelle manier om aan brandhout te komen. Het huren van een houtklover is een goede optie, omdat je het gemakkelijk kunt retourneren als je klaar bent. Je zult merken dat deze een houtklover elk project gemakkelijker maakt, dus het is de moeite waard om er een te huren wanneer het nodig hebt.

Startende aannemer? Huur je gereedschap

Het huren van gereedschap is een goede optie als je net begint met je carrière en het je niet kunt veroorloven om de tools te kopen die je nodig hebt. Gereedschappen kun je huren voor een korte periode en na afloop weer inleveren. Het huren van gereedschap is ook een goede optie voor mensen die verschillende tools willen uitproberen.

Lever je gehuurde gereedschappen altijd netjes in

Niet het minst belangrijkste, wanneer je gereedschap huurt is het belangrijk dat je het in dezelfde staat terugbrengt als toen je het huurde. Zorg ervoor dat je alle gebruikte gereedschappen schoonmaakt voordat je ze terugbrengt, zodat ze in hun oorspronkelijke staat verkeren.

Dit artikel is partnercontent van Boels.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.