#Uitvoering

Pick-up points voor online bestelde kozijnen

Toelevering Online heeft haar eerste pick-up points voor houten en kunststof kozijnen geopend. Klanten kunnen de kozijnen op het online platform zelf samenstellen en afhalen op de afhaallocatie in Almelo of Amsterdam.

“In de huidige samenleving is steeds meer behoefte aan het zelf bepalen wat je wanneer doet”, zegt Joris Roelink van Toelevering Online. “Thuis wachten op je bestelling is eigenlijk niet meer van deze tijd. Veel online bestellingen kun je al naar verschillende afhaalpunten laten sturen, zodat je zelf bepaalt wanneer je je pakketje ophaalt. Waarom kan dat niet bij grotere bestellingen, zoals kozijnen?, dachten wij. Daarom zijn de pick-up points in het leven geroepen.”

Voordelen

Met afhaallocaties in Almelo en Amsterdam kunnen klanten zelf bepalen wanneer zij de bestelde kozijnen afhalen. Hiermee wordt voorkomen dat kozijnen lang onbeheerd op een bouwlocatie staan. Bovendien hoeft er niemand aanwezig te zijn voor de bezorging.

Afhalen

Toelevering Online levert de kozijnen elke maandag voor 12.00 uur bij de pick-up points. Klanten kunnen hun bestelling vanaf de eerstvolgende dinsdag na de oorspronkelijke leverdatum afhalen. Voor het afhalen van de kozijnen betaal je per order 49 euro exclusief btw.

Samenwerking

De pick-up points zijn op twee van de locaties van samenwerkingspartner Voskamp Groep, die het hang- en sluitwerk voor alle kozijnen van Toelevering Online levert. Bij Voskamp Amsterdam aan de Van der Madeweg 53 kunnen klanten op maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur terecht voor het afhalen van de kozijnen. In Almelo aan de Bornerbroeksestraat 459b is dat van 07.15 tot 17.00 uur.

Toelevering Online start eerst met twee pick-up locaties verspreid over het land. Afhankelijk van de interesse worden er in de toekomst meerdere pick-up points aangewezen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.