#Uitvoering

Preciezer D- en F-profiel Ventistone

Ventistone heeft haar D- en F-profiel doorontwikkeld. Zowel de productie als het meten van de steenvezelprofielen voor kozijnen is makkelijker geworden.

Eenvoudiger en vooral nauwkeuriger profielen voor kozijnen kunnen inmeten. Het was een grote wens van klanten, zo merkte Ventistone regelmatig. Bij een gemeten D- of F-profiel moesten vaak nog een paar millimeters worden opgeteld, hetgeen onzekerheid en discussie gaf. Door te investeren in nieuwe beitelblokken voor de productie van de steenvezelprofielen, is dit probleem verholpen.

Voordelen

Fijne bijkomstigheid: de D- en F-profielen van Ventistone zijn esthetisch verbeterd. Ze volgen de dorpel meer. Het inmeten gaat met de grootste precisie, want de bestaande profielmeter voor de NL- en ND-profielen kan nu ook worden gebruikt voor deze profielen. De maatvoering op dit kunststof lineaaltje bepaalt de afmeting van de neuslat. Overigens is de profielmeter universeel bruikbaar voor alle soorten neuslatten, dus niet alleen die van Ventistone zelf.

En niet onbelangrijk: de D- en F-profielen zijn goedkoper geworden.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.