#Uitvoering

Prefab dakserre met 3-in-1-venster

Luxbox heeft een prefab dakserre ontwikkeld op basis van het 3-in-1-venster van Velux. De Startup, zoals hij is genoemd, heeft een inbouwbreedte van 198cm en een inbouwhoogte van 270cm.

Standaard is de dakserre voorzien van KOMO-certificering. De isolatiewaarde, brandwerendheid en constructie zijn allen aantoonbaar. Tevens zijn de dakaansluitingen standaard voorzien van dampremmende en dampdoorlatende folie voor een juiste aansluiting. Dit maakt het volgens de leverancier mogelijk om de Luxbox Startup direct tijdens het bouwproces op te nemen, omdat het volledig voldoet aan het Nederlands bouwbesluit.

BIM-bestanden

Voor architecten zijn er ArchiCAD, AutoCAD, Revit, BIM of Sketsup-bestanden beschikbaar. Wanneer een woningen of dak prefab in een fabriek gerealiseerd wordt, dan is het zaak dat de sparingen op de juiste plaats aangebracht zijn. Voor de prefab industrie kan Luxbox de juiste bestanden aanleveren in AutoCAD, Revit of BIM.

Uitvoering

Het toegepaste 3-in-1-venster van Velux is voorzien van twee tuimelramen met in het midden een vastglas deel en voorzien van HR++ beglazing. Tevens eenvoudig te openen met een bovenhandgreep met ventilatievoorziening. De binnenzijde van de Luxbox is geheel wit onderhoudsvrij afgewerkt. Bijna alle Velux raamdecoratie en zonwering is mogelijk om toe te passen.

Zelf samenstellen

Luxbox maakt ook modulaire dakserres die zijn samen te stellen op basis van zowel Velux als Fakro dakramen.

Lees ook:

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.